lördag 17 januari 2015

Trysil dag 2.

Det är vackert här.  Stugan är fenomenal och det är så mycket snö att man blir lycklig in i benmärgen. Idag började vi med att skotta och snöbusade (ja, jag hittade precis på det ordet) lite. Sedan gick vi till en "liten" backe med "Boblift"

Barnen är lite olustiga. Tycker det är jobbigt att pulsa i den höga snön. Men med lite peppning så funkar det bra.  Dom spelar även tv spel och leker ganska bra inomhus med de andra barnen.

Så blev vi lite rastlösa jag och Mr D så vi gick ut för att åka lite bob på vägen utanför. Första vurpan var en olyckshändelse och han gjorde faktiskt illa sig lite, men han tycktes tycka att det var en bra idé att göra om det med flit och att det dessutom skulle filmas.


här hittar du videon.


Tyvärr så hade han gjort sig så pass illa att han inte klarade av att göra det så många ggr. Han skrapade upp smalbenet och fick ont i revbenen. vet inte om jag ska skratta åt honom eller tycka synd om honom....

Vi avslutade kvällen med att basta och bada i badtunnan/bubbelpoolen. Självfallet skulle han ut och kasta sig i snön och dessutom kasta sig så han fick ännu mera ont! :/ 

XoXo Mela