tisdag 13 januari 2015

Off we go!

Vilken underbar känsla det är när ens unge skriker -Mamma!! och springer med öppna armar mot en, vi kramades i flera minuter! underbart återseende på Förskolan! 12 dagar är för mycket *aldrig mer*

Han började prata där och då och slutade inte förrän han somnat. Man KAN säga att han hade mycket att prata om. ÄLSKADE UNGE! Glad skit!

Satt honom i arbete direkt vi kom hem haha Han fick skala morötter medan jag lagade mat. Men han hade så många frågor, allra helst till och om andra, vi var tvungna att skicka lite videohälsningar till Gotland och Duracell. :DSyrran kommer hem och även där var det kramkalas. Sen så var han som en igel på henne. Hon var iaf smart att starta sin padda så hon skulle kunna andas en liten stund. Fast jag ville helst inte att han skulle vara på några enheter alls.

 Vi pratade mycket om hur morgondagen dvs idag, skulle se ut och vi förberedde för vår kommande minisemester. Det packades lite leksaker och annat bra att ha.

Vart vi ska? Vi ska åka till Trysil (det ligger i Norge för er som inte vet)  på onsdag. Vi kommer åka bil dit med Duracell. Så idag efter jobbet blir det för mig att hämta barnen och åka in till stan och sätta oss på ett tåg till Örebro! Vi sover där i natt och imorgon efter att Duracell jobbat klart, åker vi iväg!  

Så nu har jag förhoppningsvis packat för att klara av en tågresa på två timmar samt bilresan till Trysil.
I Trysil ska vi umgås med Duracell´s pappa och hans fru samt hennes barn och barnbarn, vi blir tillsammans ca 14st, Tanken är att bara vara, åka lite Bob, rulla i snö ja lite såna saker liksom ;)
 

Har två förväntansfulla barn som faktiskt pratade mer om tågresan och att få träffa Duracell än själva Trysil resan. Inte så konstigt kanske det är ju det är ju det som ligger närmast i tiden!
Affie är världens bästa! Hon kommer att hämta sin lillebror på dagis idag när hon slutat skolan. Och gör dem redo för avfärd. Så det bara är att möta upp dem och sätta sig på bussen in till stan! Bästa fina tjejen! Mindre stress för mig!

Over and out…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar