fredag 15 november 2013

Tonight is the night.......

SKräck ångest nervöst och stress ja det är några välbeskrivliga ord just nu. Ikväll ska vi ha det där... ja ni vet... en helt vanlig bjudning i samma anda som det där tv programmet där folk åker hem till varandra och blir bjudna på mat som lagas till Ture Svenssons röst som ställer klatschiga kommentarer och sen ska det rankas betyg och när alla medlemmar bjudit klart så vinner man pengar. Fast vi vinner ju inte pengar... Men nu fattar ni va? ;) bra. 

Men det är inte de enda orden som passar in just idag. Längtan lycka trevligt sällskap och en hel del skratt passar oxå in. 
kändes dock inte hel okey att jag vakna upp med migränkänningar och dessutom förkyld som ett as. Nope inte passande alls.

Snart kommer bilderna flöda. och jag HOPPAS verkligen att det kommer att bli lyckat för oss. Skönt att bolla iväg det till v-hyttan.

ska bli spännande att se hur alla röstar sedan oxå... hehe..

Dagens meny är följande:

Välkomstdrink: Peach Pearl. (sååå sjukt gott och alkoholfritt dessutom ;)

Förrätt: Svampsoppa med hemlagad Aioli och baguetter. Till detta serveras det Oppigårdsöl.

Varmrätt: Fylld kyckling med ugnsrostad potatis och parmesansvampsås. Till detta serveras det ett rött vin.

Dessert: Vit chokladpannacotta med Hallon sirap. Till detta serveras det ett dessertvin samt kaffe och likör lr whisky. 


Nu antar jag att ni är nyfikna på vad i menyn som vi fuskar med? kommer ni ihåg att jag sa att det var OK att fuska för det finns inga regler? hehehe... ja..Det får ni vänta med tills nästa inlägg för det avslöjar jag inte än. men om ni tror er veta lämna gärna en kommentar på vad ni tror att det är....


Puss och kram på er ute i höstmörkret.

Mela.