tisdag 15 september 2015

v 37!

Det här med spindlar är inte min grej! Dessa krypande saker finns det gott om hos mig.
Att hitta en stor sak i min tvättmedelslåda var väl allt annat än trevligt en måndag. Huvva!


 
 Affie har sin vän My hemma och det är Teddys stora crush! Lycklig liten kille fick sitta bredvid henne vid matbordet och det var inget stop på dem. Vi han mysa liten stund i soffan innan det var dags för natten. Teddy fullt koncentrerad i tvn ville inte alls gå och lägga sig.

 
 
Jag gjorde Prao på avd 1 på Stockholms Tingsrätt. Fick se hur det var att jobba som domstolshandläggare i två dagar. Sedan var det dags för möte med adm på tisdag eftermiddag. Beslutet är klart och växeln kommer att flytta till Västerås. Så nu hoppas jag på att jag kommer kunna gå vidare som just domstolshandläggare. Det ska bli spännande att se vad utgången på allt detta kommer att bli!
 


Eftersom jag var tvungen att medverka på mötet hämtade exmaken Teddy och vi bestämde att vi skulle äta mat ihop. Jag handlade med mig saker till "Perras pasta" lagade det hos honom och drack en snabb kopp kaffe sedan var det dags att åka hemoch natta lillfis. Som vanligt fick man skratta gott. Tokbollar vi är! Teddy somnade till sist gott! Duracellkaninen var på friends arena och kollade fotboll som tydligen inte gick bra alls.
 
 Jag är helt utan dator pga av uppgraderingen till W10 inte riktigt fungerade som det skulle... och propparna gick i huset på löpande band så jag hade inga kvar. Så jag hade ingen tv. Vem fan sätter tvättmaskin diskmaskin och tv på samma säkring? *SUCK* Jag fick lov att gå ut och hämta ved och tända mig en brasa istället. Jag bor på ett bra läskigt ställe om man har sett alldeles för många skräckfilmer som jag har.. hihi men det är bra mysigt när brasan väl är tänd och man känner lugnet och ljudet från sprakande ved. Kanske ska införa en tvfri dag i veckan?
 
 
 
Man måste älska Yrrol! Att jag dessutom har vänner som älskar den filmen lika mycket som mig! Att de dessutom använder sig av citat från den filmen precis som jag är ännu roligare! Det blir pannkaks onsdag! Tillika tänker jag på detta:
 
 
Jag skickar en bild till några vänner och dagen efter får jag tillbaka den lite modifierad skulle man kunna säga. Jag skratta så jag grät när jag såg den! Man kan säga att Andypad hade lite tråkigt och var lite sömnlös. Du förgyller mina dagar bara att vara. Älskade vän!
 

 
 
Att ta sig till jobbet däremot! Inte jätteroligt med så mycket folk ÖVERALLT! Stress är vad det där.
På kvällen skypar vi lite jag och jonas. Vi hinner nästan inte prata nånting eftersom vi båda är upptagna med mycket och speciellt den här veckan så det var extra trevligt att få se honom en kortis.
-


 
Fredag vaknar lilleman upp med feber! Han var inte pigg alls. Affie hon skickade jag till skolan fast hon tydligt mådde dåligt! Fick tillbaka henne efter första lektionen. Så vi hade sjukstuga helt enkelt!
Teddy lekte på ganska bra trots att han inte var jättepigg. Duktig som aktiverar sig själv!
Kvällen kom och vi myste ner oss i soffan med chips och dipp och kollade lite på barnkanalen!
Sedan blev dubmash för hela slanten. Min dotter är heeelt suverän! Hon kan det här med att spela.. Inte alltid jättelätt att mima men hon gör det med bravur! jag skratta så jag dog åt hennes påhitt!
Det är lite synd att man inte kan visa dessa små videos här på bloggen!  kanske kan försöka kopiera in ett senare!
 
Lördag låter jag dotra vara barnvakt åt Teddy och åker iväg på dykning i Björkviks brygga. Ca 20 min från där jag bor. Barnen lämnas framför tvn och de satt kvar där när jag kom tillbaka ungefär 2h senare. Dykningen då..

Det var ett glatt gäng jag mötte upp där min goda vän den halvgalna araben Hassan och även Annette och Lotta, fick mig ett gott skratt av dessa människor. Var allt annat än barnvänligt!
Vi riggade upp allt och sedan skulle vi gå i. Det visade sig att jag hade för lite vikter på mig jag kom inte ner så det var bara att lufsa upp igen och fylla på som tur var hade Annette med sig och lagt ut på klippkanten.
 
Jag testade lite avvägning på ca 5m och det gick faktiskt riktigt bra! Såg massor av abborrar de bokstavligt simmade på mig! Fick även se ett strömmimg stim. Det var som en silverspegel framför ögonen. galet häftigt! Detta var utan att tveka det bästa och roligaste dyket jag gjort! Jag var utan tvekan överlycklig när jag kom hem.
 
Björksviks brygga är ett ställe jag kommer besöka igen! Weehoooo! Syns inte på bilden men det var strålande sol och blåste en hel del!
 


 


På eftermiddagen behövde vi ett break. Eller snarare min dotter pga personliga omständigheter. Så jag tar med mig Teddy och går till badet alldeles nedanför oss. Vi har med oss fika och han kastar lite sten i vattnet. Han hade nog hoppat i om han hade haft badkläder med sig!
  
 
 
 
 
 Söndag. Sovmorgon tänkte jag. Det tyckte inte lillfis. Jag drig mig in i det sista ville inte gå upp alls, Men det var bara att gå upp och fixa bitarna. Amerikans frulle blev det! Bacon and pancakes..
 
 
Sedan var det dags att börja städa. Jag satt båda barnen i arbete. Affie fick sitt rum och Teddy fick hjälpa mig med allt annat. Han började med att dammsuga men det var tråkigt så då ville han göra rent speglarna istället! Fick han väl..
 
 
Duktig kille!! Återigen så behövde vi lite miljöombyte så vi tar cyklarna till Boo badet. Att åka till vattnet så här och få andas lite salt sand och sjögräs är som ro för själen. Tyckte nog barnen med. det busades hejvilt på klipporna och de hittade även en liten plastform som de kunde leka lite med. Det kommer fler bilder här sen när jag kan överföra min bilder från systemkameran till datorn. Den är som sagt inte fungerande ännu. Fick en del fina bilder!
 


 
När vi kom hem grillade vi lite Smoore´s. och sedan kom mormor och morfar, vi tog en snabb fika.
 

 
En fin vecka. Underbara barn och en massa roligheter har ingenting att klaga på!
 
XoXo Mela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar