måndag 27 april 2015

Har var det klippt!

Jag vaknar med halsont från helvetet. Så jag blir hemma med lillfis. Vi har pratat en del jag och pojken om att klippa hans långa hår. han har tjatat rätt fint på att klippa sig. och med det trasslet som hela tiden blev så var det väl på tiden.

Vi myste lite med syrran innan hon gick till skolan! Hon åkte sedan vidare till sin Farmor och på lördagen tog hon flyget till varmare breddgrader! så avis!
 
 
 
 
Långhårig kille!
 

 
 
Sedan lunchade vi med morbror Pierre och Andreas, morfar och mormor samt koffe och Fjalle! Härligt gäng! Byggkillarna och vi. :D
 
 
Mys för hela slanten.

På kvällen kom Katten och Mr.D hem till oss *kärlek* vi fortsatte vårt Harry Potter maraton :D
 
På lördagen tog vi oss till det nya området som jag ska flytta till och tog en tur längs med strandpromenaden. Vilket underbart område. När vi gick där fick vi se en snok som solade på klipporna och härliga båtar som tuffade förbi.

vi stannade i boo havsbad och fikade. Sedan gick vi tillbaka igen. en promenad på 2 timmar. Lillfis var galet duktig! Så stolt! Det börjar ta sig!
 
Självklart skulle det kollas om myrorna var vakna! Det var dom... Men vad jag vet så åts det ingen stackars myra denna gång!
 
 
Söndag var det dags för iläggning av båten! Självklart var vi på plats. Vi satt i båten en bra stund medan de andra fick jobba med att lägga i de andra båtarna! :D Sedan fick vi vara med på premiärturen. Vi passade på att hämta upp kusinen S som tyckte att hon skulle komma och hälsa på bara sådär med båten! Wehooo
 
Där kan vi snacka häftig transport!

 
 

 
 
Sedan ska jag avslöja något som vi håller på att planerar och byggerupp för. något som jag velat prova länge, Nämligen AcroYoga! Försök att hålla er för skratt!Vi är nybörjare delux!
 
 
 
 
Här lyckades vi ganska bra att göra ett lyft som är början på detta! Weee. #bucketlist!
 
Puss och kram Mela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar