måndag 13 juni 2016

Tacksam över er.


Förra helgen fick jag den fantastiska hedern att få vara gudmor åt Rasmus. Lillebror till mitt första gudbarn Alfons. Det var en underbar dag och så mycket kärlek i luften.


Jag kom till familjen på förmiddagen och satt igång med att hjälpa till med förberedelserna direkt. Min finaste vän Andrea hade planerat allt i perfektion som alltid, det är de små detaljerna som gör det.

Min son fick en present när vi kom. Hans gudmor tillika min systrami Andrea och mor till mina gudsöner som hade ett paket som väntade där, och det var en överlycklig pojke som stolt visade upp vad han kunde på gräsmattan.

Vädret gav oss regn under förberedelserna, men vid dopet i kyrkan kom solen fram och visa sin bästa sida och det tackar jag de ovan för.
Det var en underbar dop ceremoni. Lugnt fint och kärleksfullt.
 Foto:Hanna Hedin


Det fullkomligt lyste om denna kärleksfulla familj.


Foto:Hanna Hedin
Denna familj är och ger så mycket kärlek.

Rasmus, du fina lilla pojke så som jag älskar dig och din storebror.
Det är en stor heder och jag är oerhört tacksam över att få rollen som gudmor till dessa fina guldklimpar, jag ska hålla er i handen genom livet, lära er alla bus jag kan, vara en axel att luta sig mot när livet är hårt och stötta er i vårt och torrt. Mina älskade små troll.

Kvällen bjöd på mingel korv med bröd och gudomlig tårta. 

Till min syster.

Du är den finaste av vänner och jag är så glad att du finns i mitt liv. Du ger så mycket kärlek och styrka. Du är den vackraste av alla och en fantastisk mamma till pojkarna. Du är allt jag behöver för att klara de värsta dagarna och den enda jag vill dela de bästa dagarna med. Min syster genom allt. Jag älskar dig. 

För er som är nyfiken på min vän Andrea så kan ni kolla in hennes hemsida http://www.andreanorling.se/ hon är en otroligt duktig fotograf. 

XoXo Mela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar