lördag 11 juni 2016

Skolavslutning

Mina fina barn slutar skolan och sommarlov startar. Ja nästan iaf. Teddy har några veckor kvar på fritids innan semester kommer. 

Tyvärr så kolliderade barnens skolavslutning på samma dag och samma tid. Så jag hade ett gissel till en början. Men eftersom det var teddys första skolavslutning och Affies 8:e så valde hon själv att jag skulle gå på teddys. Affie hade My hemma så de gjorde sig ordning medan jag tog hans om Teddy. Det blev lite stressigt där ett tag för My var tvungen att hämta som klänning i ektorp och jg skulle hämta exmaken. Men efter att ha åkt som en galning fram och tillbaka så landa vi på skolgården och hade inte missat nåt av vikt.  


Ballonger släpptes som en symbol av att nu är det sommarlov. 

Vi släppte av exmaken på jobbet sedan åkte vi till Affies skola och hämtade upp henne och alla hennes saker. 

Väl hemma så packades bilen vi fick mammas hundar med oss och vi åker tillsammans till Mcd för lunch innan vi åker till Dalarna för imorgon väntas dop. 

Affie hon dumpades direkt till kompis medan jag Teddy och hundar gjorde oss bekväma i huset. Teddy får glass. 

Vi väntar in att Gudfar Robert aka Kapten ska bli redo för besök sedan åker vi till dem och äter lite pizza. Teddy lindade gudfar runt hela handen och "tvingade" honom till tv-spel hela kvällen. Haha


En fin kväll med fina människor. XoXo Mela