måndag 15 juni 2015

Skolavslutning..och bröllop.


Så kom dagen när hon äntligen ska få sommarlov. Hon hade en vän sovandes över och de gjorde sig ordning och sedan skjutsade jag in dem till skolan.

Min mamma och pappa anslöt sig hemma och vi åkte tillsammans till skolan för att se skolavslutningen.
 


Efter det "enligt tradition" åt vi lunch tillsammans. Fröken valde Sushi. 

 

 

Hon börjar bli så stor nu och det syns så märkbart på henne. Min vackra fina flicka!

 

Efter det så var det hem och byta om och sedan skjutsade mamma in mig och Affie till slussen där jag lät henne gå vidare till Grönan.
 
 

själv tog jag tunnelbanan till Farsta och mötte upp mamma där. Vi fikade lite och letade klänningar till Midsommar. Jag hittade ett par och till slut blev det en långklänning som är underbar att ha på sig. Lätt och dekorativ och somrig.

Fredag var det jobb igen jag avnjöt middag ute i solen helt underbart att sommarvärmen kommit njuter så mycket jag kan på lunchrasten,
 
 
 
Efter jobbet mötte jag upp en arbetskollega och hade en liten AW i Kungsträdgården.  Vi åt Fish & chips i kokhet sol sedan en svalkande glass i skuggan. Efter det hade jag tyvärr huvudvärk!
 

 
 

Lördag var det prinsbröllop och jag följde det via tv:n. Hade en rensning av förrådskartongerna. En första del iaf! fortfarande mycket kvar men jag har kommit en bra bit på vägen. Behöver fler plastbackar att packa ner i.
och nånstans att förvara dem alla sedan. :S Hade en liten nostalgitripp där ett tag. När jag plockade fram studentmössa, prispokaler och dagböcker och brev från förr i tiden! <3 Är dessutom sugen på att efter att kollat igenom detta kontakta en vän som jag inte hört av på länge. Undrar hur man har det nuförtiden!? Får se hur det blir med det! Hade även en liten snapchat story om Zero som håller på att vänja sig vid att gå ut. Än så länge är han väldigt feg! men tittar ut lite då och då för att sedan häcka inomhus ett par timmar.
 
 
 

Helgen har varit lugn. Och ensam. Mamma har kommit hem på natten och åkt ganska tidigt på morgonen. Hon sover ju i sin husbil. Så henne märker man inte ens av.

Söndagen fick jag sova ut på morgonen vaknade strax efter kl. 11 och var ganska så seg. Tog mig in till Nacka och tankande bilen samt handlade lite. Hälsade snabbt på Leo sedan hem igen. Satt mig på cykeln och tog en liten områdeskoll. Cyklade i nästan 2 h och det var ofantligt många uppförsbackar. Ganska så varm, oki det rann  om mig när jag kom hem. Strax efter att jag kommit ur duschen öppnade himlen sig och det började störtregna. Så jag hade nog lite tur med :D Det är ett väldigt fint område med både små torp och nybyggda gigantiska paradis. Mycket grönska och sedan havet ett stenkast bort! Ställer mig själv frågan om jag är lycklig och med boendet och med området så är svaret ja. Finns mycket mer att utforska men åh så fint det är. Längtar till lediga dagar med mina kära och sitta på klipporna och äta och dricka gott.

Det är väldigt tråkigt att vara själv. Samtidigt väldigt nyttigt och många tankar och känslor har kommit över mig denna helg!  Har äntligen börjat ta tag i allt som hänt detta år, och det är inte så lite. Det är både otroligt jobbigt att tackla och befriande. Men det finns fortfarande mycket för mig att bearbeta. Och jag hoppas att jag kommer klara av att göra det.

 

Med många tankar. XoXo Mela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar