torsdag 3 juli 2014

Vilken sommarhelg.

Wow ljuvliga väder.
Underbart att få suga i sig massor av d-vitamin. Sooool. Sol sol sol.
Veckans sista arbetsdag och makens sista semester dag. Tills nästa ledighet dvs.  Vi firade in helgen med alkoholfria drinkar efter maten. MangoPassion glass blandas med mousserande vin. Denna gång ett alkoholfritt sådant.
Kan meddela att maken varit duktig denna vecka och tagit barnen på lite aktiviteter.  Bowling! lekland, kosmonova.  :) men jag tror att han tycker nog att det ska bli skönt att jobba igen allra helst eftersom jag jobbat. 
Hursom. 
Min mor bor hos oss denna helg. Hon jobbar kvällar och pappsen har åkt iväg på fiskeresa.  Så vi blir hundvakt och hon behöver inte bli ensam heller.
Lördag åt vi lite frukost tillsammans och sedan var vi till nacka stand för lite fika. Sjukt mysigt och vackert där.
På eftermiddagen när mamma åkt och jobba tog vi på oss träningskor packade lite fika tog barnen och hundarna och gick på en promenad till nyckelviken. Vi visste inte riktigt hur långt det skulle vara så det blev lite av en chansning. Tänk att man bor så nära vattnet. Helt galet egentligen. Det blev en bra promenad och barnen klagade lite men det gick snabbt över. Vädret under hela dagen var soligt och vi hade över 25 grader varmt under eftermiddagen.
Söndag är ju vår städdag så det dammsögs och våttorkades och plockades undan.
Sedan tog vi oss till Sickla. Det var inte strålande sol utan ganska molningt men fortfarande ganska varmt. Vi blev med en mixer. Så nu ska här göras smoothies milkshakes och slushys för brinnande livet.
Sedan tog vi barnen på bowling (dom hade tjatat ihjäl oss heela dagen) rätt kul men ganska dåliga klot om du frågar mig. Min tumme är för stor och de var snortunga klot i de jag fick plats i. Och teddys klot vägde som minst 6 kilo??  Hade ont efter en omgång. Men barnen hade kul och det är det viktigaste.  vi veckohandlade och barnen fick glass och "leksak" under tiden. Perfekt kombo. 
Lovely.
Helgens låt. Mako-Beam (Dannic mix)
XoXo Mela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar