onsdag 2 april 2014

härliga tider

Japp sista veckan för Proffice gjordes förra veckan och jag passade på att åka runt som en tätting och hälsa på så många jag kunde. Det var en bitterljuv känsla.
 Fick så mycket kärlek och peppning av mina medarbetare på de uppdrag som jag hade som mina sista. Dalarnas allra helst. Fick även en liten present eller rättare sagt två. En handduk och en väska.
 AWESOME! 
Jag åkte även med min själsfrände och hennes mamma på en föreläsning i blge. -Att vara barn till en missbrukare. OTROLIGT intressant och ganska plågsamt att lyssna på. 
Har ni möjlighet åk på dessa föreläsningar man lär sig så mycket,


Jag var till kontoret och avslutade min anställning pappersmässigt på fredag förmiddag och jobbade mina sista timmar i Avesta och sedan var det bara att tuta och köra ner mot huvudstaden. 

Helgen var allt annat än lugn men ändå rofylld.
Lördag besökte vi Nacka forum och jag handlade min första sak till min kommande gudson.
 Ja ni läste rätt JAG SKA BLI "moster"/Gudmor!! Min bästa finaste vän och syster själsfrände ska bli mamma och hon väntar en pojke i aug. Kan inte vara lyckligare för hennes skull. 
Den lilla i hennes mage är min lilla panda (har redan bestämt det. Affie var griseknorr och Teddy groda) och ända sedan jag såg pandan på Lagerhaus har jag varit som förälskad. 
Jag menar HUUUR SÖT ÄR DEN INTE??


Nacka forum fick vi lov att åka till för min lilla snart tonåring hade åkt dit utan pengar och ringde dit oss i nöd. Jag var såååå svårövertalad hahahahah.... Jag och Teddy hade roligt på burger king fast vi åt thai. hehe. Roligt med kronan som han hade på huvet resten av dagen.  Hade vänner över på tacokväll och det blev ett eller två glas vin till det ;) Trevligt! 

På söndagen gjordes det Galet vidrig slime i mitt kök.  sedan kom min mor och far och hade med sig picknick som förbereddes och sedan tog vi oss till nya marker. Långsjön blev besökt och barnen var väldigt duktiga. Vi åt även matsäcken där. 
Galet rofyllt. och perfekta marker att jogga på. Så det måste jag börja ta tag i. Visst kan man springa trots ryggskott som kommer och går som det vill? ;) Vi blev trötta av den friska luften så det blev en pizza till middag... orkade inte laga mat. Barnen var nöjda iaf! 
Så var det måndag. Tanken var att jag skulle till en läkare eller doktor men jag vakna upp utan att ha det minsta ont och då tyckte jag att det kändes ganska så onödigt..... *suck* 
Fick det tvättat så det är tvätt till förbannelse här hemma iaf.... 


Tisdag! Första April. Jag börjar mitt nya jobb. Affie och jag får en stund tillsammans på morgonen.
 Nervös och förhoppningsfull åkte jag kommunalt till Rådhuset.
 VILKEN HÄRLIG DAG! Underbara människor, jag fick ett helt eget krypin med en bukett tulpaner och hälsning från enheten. Samt en påse med nytt kontorsmaterial.
 Kände mig ordentligt bortskämd och välkommen. Jag åkte hem med ett leende på läpparna.. Väl hemma lagades det mat och då kommer maken hem med en gigantisk bukett tulpaner. VA?? ja är det något jag inte är bortskämd med så är det blommor från honom. Tro mig typ.... två rosor och det var allt på 9 år. Japp... 

jag fick en chock. Men nu är jag hemma på riktigt.
 Hela familjen samlad under samma tak. vardag och kvällar och nätter tillsammans. 
Klart att det var värt en stor bukett. Enligt maken...alltså.. 

Just nu har jag det sjukt bra på så många olika sätt och plan.
hoppas detta fortsätter. 

Veckans låt. 

Avicii- Addicted to you - avicii remixes. 

veckans Serie -

Skratta inte nu.....
vampire diares.
 (mmmmm shyyy..... )
 Säsongs uppehåll på ALLT ju!!!! 

Nä nu ska det planeras lite grann. Ser fram emot allt som jag har att vänta till nu. 

XoXo Mela