lördag 26 november 2016

Monday Bar Black identity=True

Thea fyllde år 16 oktober och det måste firas. Så jag och hennes make Thomas baka ihop en present till henne. Jag skickade ett kort hem till henne, men postgången ville inte som vi så den kom först tre dagar efter hennes födelsedag. CRAP!! Men kortet lät som fan när man öppna det hehe, alltid nåt.


och nu är vi här 25 november... och jag har personaldag hela dagen. Lyckades att gå ifrån tidigare och åkte till Nacka Forum för att vänta in paret. Satt mig på expresso house och tog deras gingerbread latte.. Riktigt god faktiskt och njöt av all juldeko runt om i byggnaden, härlig tid på året med julen nalkandes.. minus. ja det var att det var black friday. så man var ju knappast ensam där. gaaah!!

 


Sen kom hon äntligen. som jag längtat och saknat henne, underbara fina Thea.. Måste bli bättre på att umgås....

Vi gick runt och shoppa det sista för kvällensbravader. Sedan hem öppna skumpan och SKÅL!!

Vi kasta ihop lite mat öppna vinaren och sedan prata vi bort kvällen. Jädrans va fort tiden gick helt plötsligt... Men som sagt vi gjorde ordning oss och åkte till Enarena vid globen för att gå på monday bar black identity=true. Dags att stampa loss lite. Så... kvällen blev kanske inte riktigt som förväntad.. för det första fick vi stå lite över en timme för att komma in fast vi hade biljetter.. för det andra så har hardstyle blivit otroligt kommersiell vilket förstör otroligt mycket. Men vi fick dansa av oss lite iaf och det var det värt. Galet roligt att se Thea släppa loss.  LÄTT VÄRT DET..

Hemresa mmm... vi åkte strax efter 3 tror jag och insåg att det inte går bussar hem  från slussen så vi fick ta en taxi.. Trötta som fan. Kom hem innanför dörren 04:47. La mig strax efter 05:15...

Vakna strax efter 9 av mig själv och började ta tag i köket som var ett bombnedslag haha

Man kan säga att jag var ganska trött den dagen.. ja man kan säga det..


Längtar redan efter dessa godingar. Härligt att få träffa dem det var så otroligt länge sedan.


XoXo Mela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar