måndag 20 juli 2015

#Vacation part 3

Jag får inte sova mycket! Zorro är helt vild och gosar sönder mig hela natten. Får inte sova nåt. Vi har nu döpt honom till den lilla terroristen. Men han är rätt mysig när han väl ligger still... 
 
 
Vi åker till Ikea! Här ska handlas förvaring!
Det handlades en massa men någon direkt förvaring blev det då inte! *suck!*
 
Det fixades rullgardiner och en massa andra nödvändigheter i lilla huset. Han är bra duktig den där semestersambon jag har! *lycklig*
                                                           
Nu är det dags att bege sig vidare mot andra äventyr. Vi ska nämligen till Skara! För att hälsa på fina vänner till Jonas i Axvall. Och för att besöka Skara Sommarland! kattvakt fixad och vi drar! Vi depå stannar i Örebro äter på Pizzahut och fikar hos Jonas chef, Sedan drar vi vidare igen.
På kvällen kommer vi fram och blir bjudna på grillat. Härliga människor jag ser fram emot att få träffa dem igen, Hoppas då verkligen att jag får det. Vi får sallad direkt ifrån deras gräsmatta och för första gången får jag äta blommor. Ja alltså matvänliga växter. Gott och häftigt. Alltid velat prova det #bucketlist.
 
 
 
 
 
 
SKARA SOMMARLAND!
 
 
Vi åker lite karuseller med en halvt vettskrämd lillfis. Han ville inte alls, han fick även åka långsamtgående radiobil som jag faktiskt inte tror att han tyckte var så roligt ändå..
vi åt även lite mat. vädret var soligt och växlande molnighet. det vankas regn...skräll va?


Det där med att min semestersambo ska vara en duracellkanin har avtagit helt i min värld.. jag menar vaa??? näähääduuu han somnade på gräsmattan medan vi andra åt färdigt! Whaaat??
 

 Vi badade men lillfis frös (det var kallt i vattnet) och han var dessutom väldigt rädd för alla vattenrutschkanor. Efter en stund började han bli blå om munnen och jag bestämde mig för att gå upp med honom och se till att han fick tillbaka värmen igen.

Vi solade lite och åt choklad. Sedan gick jag och hyrde våtdräkt åt honom och mig, passade även på att hyra flytväst! Vips så var det som att ha en ny unge i vattnet. Tur att Jonas och Affie hade varandra. Det åktes en massa enligt mig vidriga kanor och även jag kasta mig ut i en. Tillsammans med Affie -Cobra- HOLY MOTHER OF GOD!! roligt, läskigt och vääääldigt obehagligt. Men jag åkte den iaf!
 
Vi kollade sedan på deras uppträdande den sista föreställningen för dagen. Människor dök från alla höjder och håll i en liten liiiten pool. Det var rätt mäktigt att se. De hade gjort en show av det hela och var ganska roligt till och från. :D
  


 
Kvällen avslutades hos Jonas fina vänner och morgonen därpå åkte vi hem. Vi gjorde ett depåstop på Ikea i Örebro. Dels för att äta men även för att komplettera det som missades sist vi var där. Affie ville inte följa med in. Så hon satt kvar i bilen. Vid det här laget orkar jag inte bråka med dem utan låter dem bara vara. Hon fick äta en liten pizzabit och glass som jag köpte på vägen ut. Annars så sov barnen mest hela bilfärden.
 


 
 
 
 

Det gjordes en massa arbeta på gården och inne i huset. Hyllor monterades och det blev en massa kaos när jag bestämde mig för att fixa till Friggeboden för eventuella kommande gäster! Men det blev fint i friggeboden *typ* Så fint att Affie och hennes kompis sov där över natten. Hon tjatar även om att hon ska få bo där. På heltid.. hehe jag fick även ett vacker rosbuckett av henne. Underbara unge!

Två kvällar i rad bjöds det på grillat med mina föräldrar. De dracks fin rom. För att fira att deras semester började, det är vi väl värda efter några dagars slit! Det har rensats så mycket att vi varit till tippen inte mindre än tre ggr under semesterns gång. Jag har dessutom tvättat bilen *yay* det var på tiden.


 
Jag och hjärtat sitter på altanen och pratar sent en kväll. Det är mysigt, att bara vara. Njuta av naturen runt omkring, slåss lite med mygg och sitta bredvid och lite huvudet mot hans axel. Min fina vän. Även om vi inte alltid är ense så finns vi alltid där för varandra. Det kan vara bra att rensa luften ibland med.
Söndag. Gårdsfix och bjuder även mamma och pappa på mat igen ;) Jag ordnar med det behöver ordnas. Tvättar och fixar..To be continued
 
 
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar