fredag 19 december 2014

Gaddad.

Ja då var första sittningen gjord! Min Cover up är påbörjad. yeeeeeey!
Det blev inte alls som jag hade tänkt. Men det kan kanske bli bättre. ;)

En lotublomma har fått konturerna och nu ska det sparas ihop till ifyllningen. Lotusblomman står verkligen för allt som jag är i just nu! Så han satt huvudet på spiken där min lilla tattuerare.

 


 
 
 
 
 


Han ritade upp den för hand och denna gång räckte dealen bara till konturerna. Men jag har ju börjat! och det är ett stort steg!

Ja det gjorde ont satan. Men fortfarande värt det! Konturerna gjorde satans ont och skuggningen kändes nästan inte alls. Tills jag kom hem. Då var det bara att vända på det. Skuggningen ömmade men konturerna gjorde inte ont alls. :S Men det är en märklig smärta, för den är liksom överkommlig och i sanningens namn lite beroendeframkallande. Eller inte smärtan i sig utan mer resultatet.


  
Jag kommer ju att bygga på denna när ekonomin tillåter det! Och då kommer det att komma in fjärilar! weeee :)
 
Andra sittningen är bokad. Det kommer nog att bli bra detta! :D
 
 

..................................................................
hittat på nätet!

I de östra regionerna Men är kärlek och renhet symboliseras av en lotusblomma. Tatueringar som presenterar lotusblommor tar också lite mer mening till bordet. Lotus tatueringar är också kända för att symbolisera lycka, fred, skönhet och godhet. Även om rosor är de mest populära tatueringar i Nordamerika, lotusblomma tatueringar är vanligare i andra regioner
 
 
Lotus Flower Tatueringar: lotusblomma tatueringar komma först i listan över liten blomma tatueringar inte bara för deras färger men på grund av de betydelser knutna till dem. Nästan varje kultur har en annan lotusblomma symbolik. Till exempel, enligt hinduismen är Lotus symbolen att hålla avstånd avskildhet från världsliga nöjen. This symbolisering bygger på likgiltig natur lotusblomman. Även Lotus blommar i lera och smuts är det påverkas av det. Den växer vackert och rent trots sin omgivning. Enligt buddhismen, olika färger av Lotus uttryck för olika saker. Den röda Lotus symboliserar renhet av själen, är vit för ren tankar, symboliserar rosa lotusblomma Buddha och blå lotus symboliserar vishet och segra.
..........................................................
 
 
Vi hade turen som fick liiite snö, men den försvann tyvärr fort igen. *snyft*


 


 
Hade en snabbdejt med Leo igår, eftersom människan kommer befinna sig utomlands tills nästa år och lite till så passade vi på att säga god jul allt därtill till varandra. Som vanligt så blev det lek och annat bus när hon är med i bilden. Men denna gång slutade det i lite tråkigheter! Men det blir nog bra.
 


 
 
Annars så har veckan inneburit en förkylning tvätt och städ och huvudvärk :( Inte den roligaste kanske. MEEEEN det är snart jul! Så vem bryr sig?
Den har även inneburit ganska mycket känslor! Känt av både ensamheten eller i detta fall tomheten och hur lyckligt lottad jag är på samma gång! Det är en lustig känsla det där, har varit märkbart hur mycket kärlek jag får och känner!
 
XoXo Mela