tisdag 20 maj 2014

Wow vilken helg.

Helgen rivstartade på Fredagen med besök på vinden och hämta flyttlådor. Sedan åkte vi till aspudden och packade lite (bror ska flytta) sedan gick barnen och jag till vårat vietnamesiska hak och åt lite mat. Medan ett av flera flyttlass höll på att packas ur. Teddy ville självklart ha pizza som resten av gänget och fick äta 2 ggr.Kvällen avslutades i brors nya tillfälliga hem. Lämnade det i lite smått kaos men vi fick lite gjort iaf.

Lördag. Vi träffar grannarna L&N och grannarna ovan oss vid porten för att tillsammans åka till rålis lekpark. Där var det fullt ös medvetslös på barnen. Vi lärde känna grannen L lite mera jätteroligt dock fick jag lämna dem för att åka till medis och möta upp mina föräldrar och några av deras vänner där, för att gå på musikalen the queen of the desert Priscilla. 


 
Vi möttes av rosa fjäderboar och disco kulor i foajén. 
Wow vilken show. Hur faaan kan killarna se bättre ut än oss i smink och alla dessa dragutstyrslar ? Blir ju avis. Galet mycket glitter, peruker och fjädrar. Jag skratta jag grät och skratta så att jag grät och jag fick rysningar och kände avsky åt människors fördomar.  :) jag älskade den. Mer glitter åt folket.  Synd att det var sista dagen för showen.  
Jag mötte upp familjen på ica maxi hemma och handlade lite för morgondagen och kvällens måltider.  Väl hemma stod grannarna L&N och väntade på oss. Dom skulle "kidnappa" Teddy för lite filmmys. Lycklig kille som fått umgås med sin dagiskamrat N hela dagen.

Söndag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon. Sedan skickade jag ner killarna till grannen som behövde hjälp med en barnpool som teddy tjatat sig galen om. Medan de var där så städade jag balkongen och möblerade om lite.


Jag gick ner och gjorde dem sällskap när jag var klar. Fick lite kaffe och sedan var det ett jäkla spring på oss upp och ner o trapporna.  Vi släpade ner grillen och det blev lite korvgrillning.  Och lite vin som grannen ovan hade med sig. Himla trevligt. 
Vi tackade för oss på eftermiddagen. Jag och Affie tog oss till Nacka forum och handlade lite väl mycket om du frågar mig. ;) vi skulle ha en lockstav. Det slutade med en hel outfit till skolavslutningen.  Så kan det gå.
Härligt väder härliga människor och en underbart rolig helg.  Tack för det.

XoXo Mela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar